A Few Words About

Our Firm

Keith Keller
Interior Designer

AS Design

Aleksiev Design е студио за интериорен дизайн от висок клас, което е специализирано в луксозни жилищни интериори както за частни клиенти, така и за фирми в България и по света.Ние създаваме луксозни интериори, които ще устоят на времето и които обхващат – комфорт, изисканост и практичност.

Предлагайки силно персонализирана дизайнерска услуга, нашият фокус е върху създаването на индивидуални, обмислени интериори, които капсулират нуждите и мечтите на нашите клиенти. Aleksiev Design отдава особено значение на практичността и комфорта на пространствата, които проектираме, като гарантира, че те не само изглеждат красиво и привлекателно, но и са удобни функционални и удобни за живеене. Разбираме, че успехът на нашите проекти се крие не само в крайния резултат, но и в процеса, и затова се гордеем с нивото на обслужване на клиентите, което предоставяме, поемайки ограничен брой проекти всяка година, за да гарантираме, че всеки клиент получава време и внимание, което заслужават.

Get In Touch

Our Team

Meet Our Team

Ние сме екип, състоящ се от опитни и талантливи дизайнери, архитекти и координатори на проекти, ние предоставяме цялостна услуга, която ни позволява да предприемем и безпроблемно да изпълним някои от най-амбициозните и престижни дизайнерски проекти.

Partners

error: Content is protected !!
Skip to content